info
Platform om gelovigen te verbinden over kerkgrenzen heen.

U bevindt zich hier: Home / Tekenen van de tijd

Go
TEKENEN VAN DE TIJD

Voor diegenen die ervan uitgaan dat de komende jaren opnieuw restricties en beperkingen zouden kunnen worden afgekondigd in welke vorm dan ook, is 'HoopOpHoop' opgericht. 'HoopOpHoop' is een informatieplatform en ook bedoeld voor belangstellenden die de ontwikkelingen in de maatschappij kritisch willen volgen vanuit nuchter verstand en bijbels perspectief. Daarnaast wil 'HoopOpHoop' een middel zijn om een netwerk te vormen van mensen die elkaar geestelijk en praktisch willen ondersteunen in moeilijke situaties.

Of we in de eindtijd leven, daar kunnen we verschillend over denken, maar gelovigen worden door de Heer Jezus zelf opgeroepen om te letten op de 'tekenen der tijden', zonder te gaan rekenen wanneer die laatste fase van deze wereld precies ingaat of zal eindigen. 'HoopOpHoop' wil een ‘wachter op de muur’ zijn.

Op deze website zul je niet dagelijks toegevoegde artikelen vinden: er zijn in inmiddels meer dan genoeg websites waarop je dat nieuws kunt vinden. Daarom kiezen we voor een platform. Hier vind je met name verwijzingen/links naar andere websites, die gerangschikt zijn op thema’s. Het is daarbij belangrijk om te realiseren dat informatie nooit waardenvrij is, met uitzondering van één Bron: DE BIJBEL, GODS WOORD. Dat is immers DE waarheid. Lees alle informatie kritisch en met een biddend hart!