info
Platform om gelovigen te verbinden over kerkgrenzen heen.

NEEM CONTACT OP

Betrokken?

Ben jij ook iemand die in alle genomen maatregelen meer ziet dan bescherming van de volksgezondheid? Iemand die zich realiseert dat de plannen van o.a. de Verenigde Naties, het World Economic Forum , de W.H.O. , de Europese commissie etc. ingrijpende gevolgen zullen hebben voor iedereen? Ben je iemand die steeds meer signalen ziet die gerelateerd zijn aan de tekenen der tijden en het Bijbelboek Openbaringen? Ben je iemand die zelfstandig op zoek gaat naar antwoorden op prangende vragen en misschien regelmatig bidt om wijsheid en inzicht hoe hij nieuwsinformatie en regeringsmaatregelen moet interpreteren? En welke keuzes hij moet maken?

Dan ben je waarschijnlijk geen meeloper, maar iemand die zich bewust is dat hij zich moet voorbereiden op veranderende tijden. Wij noemen zo iemand ook wel ‘wakker ‘. Wij geloven dat we in de toekomst misschien toe zullen moeten groeien naar kleine lokale gemeenschappen van mensen die voor elkaar bidden, die elkaar ondersteunen en die elkaar naar vermogen ook helpen bij onverwachte ontwikkelingen of calamiteiten. We willen kerken toekomstbestendig maken en helpen om tijdens veranderende omstandigheden toch ook missionair te zijn of te blijven.

De werkgroep HoopOpHoop wil mensen die zo’n gemeenschap willen opstarten of zich daarbij willen aansluiten, graag met elkaar in contact brengen. Ben jij zo iemand? Vraag dan bij info@hoopophoop.nl vrijblijvend een formulier aan waarin je kunt vermelden waar je naar op zoek bent, wat je te bieden hebt, of je al ervaring hebt etc. Als je het formulier ingevuld terug stuurt, gaan wij zoeken naar mensen in je omgeving die ook ‘wakker’ zijn en wie met wie je samen mogelijk een netwerk kunt vormen.

vraag formulier aan